Your Logo

Slogan that describe your Business

Selecteer uw thema

Login

Welkom op de Homepage

offer

Dit is de homepage voor deze Website Designs. We hebben een aantal ontwerpen gemaakt voor onze 'Basis Website' aanbieding, en deze zijn hier te bekijken. Hiernaast (in de Linker Kolom) kunt u de beschikbare thema's selecteren en toepassen op deze website, zodat u een indruk krijgt van hoe uw toekomstige website er uit kan gaan zien.

Bij een Basis Website is het template grotendeels kant en klaar, wat u ziet is wat u krijgt. Enkel de graphics in de header passen we voor u aan met uw eigen achtergrond en waar 'Your Logo' staat zullen wij uw eigen logo plaatsen (een grafisch logo is uiteraard geen probleem). Wij verwachten alle informatie, dus ook Logo's en graphics voor de header van u aangeleverd te krijgen.

Daarnaast passen wij de menu buttons aan met uw menu tekst en zullen wij uw vervolg pagina's vullen met uw informatie.

De Home page, daar zullen wij extra aandacht aan besteden om deze er goed uit te laten zien. Hiervoor kan er gespeeld worden met de module posities links en/of rechts waar wat tekst of graphics getoond kunnen worden die uw website ondersteunen. Op de Contact pagina plaatsen wij uw contact informatie bij een standaard contact formulier wat uw bezoekers kunnen gebruiken om u direct vanaf de website een bericht te kunnen emailen.

En al dit voor slechts € 97,50

Klik hier om naar onze bestel pagina's te gaan.