Your Logo

Slogan that describe your Business

Selecteer uw thema

Login

Basis Website

Onze goedkoopste website aanbieding ooit.
Onze Basis Website is een aanbieding voor een select publiek dat behoefte heeft om snel een kleine en eenvoudige maar complete website online te hebben. Compleet met het Joomla CMS (Content Management Systeem) zodat u later zelf, zonder dat daar technische kennis voor nodig is, eenvoudig de informatie op uw webpagina's kunt aanpassen.
En dat alles tegen een absolute bodem prijs.

Specificatie

Een Standaard Website wordt gebouwd volgens de volgende specificaties:

Design: Standaard Template
Webpagina's: max. 5
Webshop Inclusief: Nee
Gratis Extensies: Nee
Support: 1 uur gratis


Onze goedkoopste website aanbieding ooit.
Onze Basis Website is een aanbieding voor een select publiek dat behoefte heeft om snel een kleine en eenvoudige maar complete website online te hebben. Compleet met het Joomla CMS (Content Management Systeem) zodat u later zelf, zonder dat daar technische kennis voor nodig is, eenvoudig de informatie op uw webpagina's kunt aanpassen. En dat alles tegen een absolute bodem prijs.

De basis website komt zonder extra's. U kunt voor het design kiezen uit een van onze standaard templates. Voor dit template ontwerpen wij een header op basis van uw logo en graphics (foto's) die u ons aanlevert. Verder passen wij dit template NIET aan. De kleuren komen zoals ze zijn, de menu's zien eruit zoals ze eruit zien en de layout is zoals deze is.

Wat we WEL voor u doen is het plaatsen van uw menu items en de pagina's waar uw menu naar verwijst. Maximaal 5 pagina's naast de Home pagina en de Contact pagina met - indien gewenst - een standaard contact formulier.

Maar omdat uw website gebaseerd wordt op een standaard Joomla CMS installatie is het altijd mogelijk om op een later moment uw website uit te breiden met complexere templates, met zoveel pagina's en een zo uitgebreide menu structuur als u maar zou willen, of met willekeurig welke applicatie die voor het Joomla CMS beschikbaar is (met keuze uit vele duizenden applicaties!).

Wij adviseren de Basis Website voor particulieren of startende bedrijven die in eerste instantie weinig informatie hebben om online te plaatsen, maar die wel een een plek op het 'World Wide Web' voor zichzelf willen claimen.

Bij de Basis Website bieden wij u het volgende:

  • Web Hosting - Het eerste jaar gratis (gebaseerd op onze WebHosting Brons aanbieding, inclusief alle standaard extra's zoals b.v. email op uw domein naam en alle andere extra's)
  • Domeinnaam Registratie of Verhuizing - Het eerste jaar gratis (voor een extensie onder € 10,= per jaar)
  • Installatie van het Joomla CMS
  • Installatie van een kant-en-klaar Joomla template naar keuze uit onze eigen templates collectie
  • Inrichting van uw Home pagina en een Contact pagina, indien gewenst met contact formulier
  • Max. 5 extra pagina's die wij in uw menu structuur zullen plaatsen
  • Een ongeëvenaarde prijs van € 97,50 voor dit complete pakket